Andekontakt - privat och i grupp

När jag jobbar som medium är jag en neutral kanal till andevärlden. Två olika alternativ, privatsittning och gruppseans, för andekontakt erbjuds på Näckrosen och du kan läsa om dessa här under.

Privatsittning

Målet med en sittning är att ge bevis på vem andekontakten är t.ex. en släkting, vän eller arbetskollega. Det är inte jag som bestämmer vilken ande som kommer eller vad andekontakten kommer att prata om. Jag är bara andekontaktens språkrör. 

Det är viktigt att du säger till på en gång om det är något du inte förstår. Däremot vill jag inte ha någon som helst information, utan ber dig att endast svara "Ja", "Nej" eller "Jag förstår inte". Jag vill inte heller att du ställer några frågor, eftersom det gör att andekontakten inte kan kommunicera och besvara frågor på sitt sätt.

Jag spelar in sessionen på en CD-skiva som du får av mig efteråt. Observera att du måste ha fyllt 18 år.

Gruppseanser

Är ni ett gäng på minst 6 och högst 14 personer som är intresserade av seans så är ni välkomna att höra av er, så kan vi boka in en tid som passar. Det finns även möjlighet att komma till er för en gruppseans, men då tillkommer reseersättning (18,5 kr/mil).

Vid intresse kan jag dessutom avsluta seansen med psykometri. Det innebär att jag läser av ett föremål som tillhör var och en av er, såsom en klocka eller ett smycke. Föremålet får inte ha tillhört en avliden, ty då kan jag komma att få information om denna person. Informationen jag får genom föremålet är personlig och kan exempelvis röra sysselsättning, familj, personlighet eller dylikt. Föremålet kommer att vara inslagna i papper så att jag ser aldrig vad det är för något. Under psykometrin är jag inte uppkopplad till andevärlden, utan använder endast min intuition. Alla deltagare måste ha fyllt 18 år. Fika ingår!


Priser 

Privatsittning: 800 kronor, för ca 45-60 minuter

Gruppseans: 250 kronor per person, fika ingår. 


Kontant betalning/swish