Healing

Näckrosen erbjuder healing. Det måste gå minst 14 dagar mellan behandlingarna. Det tar nämligen en vecka för healingen att sjunka in, och därefter ytterligare en vecka innan du är redo för en ny behandling. När jag jobbar med healing är jag en neutral kanal till andevärlden.

Detta är en djuptransformerande healingform som går djupt in och startar utrensningar, vilket lyfter upp såväl känslomässiga som energimässiga blockeringar till ytan. Därmed är den mycket effektiv på många fysiska symptom. När jag jobbar med healing är jag en neutral kanal till andevärlden, men varje människa ansvarar för sitt eget liv och man bör därför ha viljan att bli fri från sina symptom. Däremot behöver du inte tro på healing för att denna ska fungera. Healingen startar kroppens flöde, vilket möjliggör för kroppen att börja hela sig själv efter ett antal healingbehandlingar.


Efter en behandling är det viktigt att dricka mycket vatten samt att vila. Det är bra att vara medveten om att du ibland kan få mera värk eller må sämre efter en behandling, särskilt en av de första. Detta beror på att en process har startat i kroppen, och orsaken till att du mådde dåligt kommer upp till ytan och vaknar till liv igen. Det är därför viktigt att påminna sig själv om att det är något positivt som händer och att det kommer upp till ytan först, för att sedan försvinna.

Priser 

Healing: 800 kronor per behandling.
 
Kontant betalning/swish