Healing - Andlig healing

Näckrosen erbjuder två olika former av healing. Den ena heter Andlig healing, medan den andra kort och gott kallas för Healing. För båda metoderna gäller att det måste gå minst 14 dagar mellan behandlingarna. Det tar nämligen en vecka för healingen att sjunka in, och därefter ytterligare en vecka innan du är redo för en ny behandling. När jag jobbar med de två healingformerna är jag en neutral kanal till andevärlden.

Healing

Detta är en djuptransformerande healingform som går djupt in och startar utrensningar, vilket lyfter upp såväl känslomässiga som energismässiga blockeringar till ytan. Därmed är den mycket effektiv på många fysiska symptom. När jag jobbar med de två healingformerna är jag en neutral kanal till andevärlden, men varje människa ansvarar för sitt eget liv och man bör därför ha viljan att bli fri från sina symptom. Däremot behöver du inte tro på healing för att denna ska fungera. Healingen startar kroppens flöde, vilket möjliggör för kroppen att börja hela sig själv efter ett antal healingbehandlingar.

Efter en behandling är det viktigt att dricka mycket vatten samt att vila. Det är bra att vara medveten om att du ibland kan få mera värk eller må sämre efter en behandling, särskilt en av de första. Detta beror på att en process har startat i kroppen, och orsaken till att du mådde dåligt kommer upp till ytan och vaknar till liv igen. Det är därför viktigt att påminna sig själv om att det är något positivt som händer och att det kommer upp till ytan först, för att sedan försvinna.

Andlig healing

Vid andlig healing är healern en neutral kanal, som fungerar som kontakt med andevärlden. Det är andarna som bestämmer vilken typ av healing som ska kanaliseras genom mig som healer. Jag kommer därför inte heller att lämna några budskap från andevärlden under healingprocessen och jag ställer inga diagnoser. Healingen går till som så att du får sitta eller ligga ned medan jag rör mina händer längs din aura. Andlig healing kan ge en känsla av harmoni, men upplevelsen är förstås unik från individ till individ. 

För att boka tid för andlig healing hos Näckrosen måste du ha fyllt 18 år, och du får inte vara alkohol- eller narkotikapåverkad vid behandlingstillfället. Efter behandlingen är det bra att sitta ner några minuter och anpassa sig till healingens effekter. Du kan uppleva konstiga känslor under ett par dagar efter healingen och du kan må lite sämre, men om detta inte upphört efter ett par dagar är det viktigt att du kontaktar mig.

Priser 

Healing: 600 kronor per behandling.
Andlig Healing: 400 kronor per behandling.

Kontant betalning/swish

Näckrosen
Skedagatan 213
Borghamn,  592 93

Telefon

0143-201 51

0706-33 52 91

Mailadress

nackrosen.helene@gmail.com