Shamansk healing introduktion

Shamansk Energimedicin och som även kallas Shamansk Healing, hjälper dig till en personlig och helande transformation. Inka Energimedicin har sitt ursprung från Inka-indianerna i Anderna och Amazonas. Q’ero-stammen lever fortfarande kvar som ättlingar i de höga bergen i Peru. Q`ero-stammens filosofi, och deras sätt att leva med och i naturen i samklang med Moder Jord, samt att använda dessa läkande krafter för att hjälpa människor att hitta tillbaka till sin hälsa, kreativitet och livskraft är en stor gåva som shaman.

 

Shamansk Energimedicin arbetar på alla fyra nivåer; kroppen, sinnet, själen och anden, vilket gör att det löser upp gamla tankemönster, beteende, tidigare liv och liknande som inte gynnar oss längre

 

En shaman är en person som går mellan världar av energi och materia, vilket skapar helande och rätt relation till allt som är i vår fysiska värld.

 

Grundläggande för shamanism är att förstå att verkligheten har en spirituell dimension. En källa vi alla tillhör och har gemensamt. Så för en shaman har allt som har form eller substans också en själ ‑ träd, djur, människor, organismer. Shamanen arbetar i den spirituella dimensionen, i världen av energi, som informerar den fysiska världen med healing och positiv förändring.

 

Min väg till att bli en shaman är genom medicinhjulet där jag själv har fått gå igenom de fyra väderstrecken och dessa arketyper (kraftdjur) med deras healingskraft och förmåga. Det är en healingresa som jag har utforskat i olika nivåer av medvetande genom medicinhjulets läror.

 

Jag tränar mig att hålla en hög vision om mig själv, och med min viljestyrka förändrar jag mina handlingar och attityder så att de kommer i harmoni med hjärtats drömmar. Mitt uppdrag som shaman är att verka som en ”Change Maker” i världen och arbeta för det allra högsta bästa enligt den Inka Energimedicinen vars lära jag fortsätter att sprida. Som att göra det omöjliga möjligt.